Olen viettänyt tämän viikon talvilomaa. Silti tuntuu, että mitään ei ole tullut aikaiseksi tehtyä. Koirien kanssa käyty pitkillä lenkeillä, mutta siihen se on sitten jäänytkin. Todettiin Villen kanssa, että meidän Ellillä on todella huono kunto.. Hymy Mentiin lenkillä pikku metsä pätkä, jossa ei ollut kun muutama päivä aikasemmin tehdyt jalan jäljet. Bisse ja Minni onnessaan loikki lumihangessa ja Elli pisti vastaan sen minkä pystyi.. Ville joutui nappaamaan neidin syliin kun toinen rupesi niin puuskuttamaan. Reppana, kilo liikaa vatsan seudulla tekee tepposia. Jalka suussa

Bellan kanssa ei olla keritty ajamaan ollenkaan. Yksi päivä tein sen kanssa kävelylenkin metsässä, jossa mulla meinasi loppua kunto. Umpihangessa rämpiminen ei ole oikein munkaan laji... Silmänisku Bella kyllä tykkäs kovasti.

Bella on aloittanut jo karvan ajamisen. Vaalean harmaata karvaa on joka puolella... Autossakin, joka pitäisi saada myytyä pois. Mutta saahan sen sitten siivottua.

Ilmoitin Minnin ja Bissen Tampereelle näyttelyyn. Bisse ekaa kertaa pentuluokkaan ja Minni ekaa kertaa nuoriin. Minnin kanssa sinne on aivan turha lähteä, mutta saa edes Bisselle kaverin. Ja Elli pääsee "mummulaan" hoitoon.  Silmänisku

Bissekin jää nyt meille virallisesti. Tyytyväinen olen ollut, sekä Bisseen että siihen kuinka kolmikko tulee keskenään toimeen.