Viikko sitten lauantaina suuntasimme Volvon nokan kohti Oulaista ja ryhmänäyttelyä. Matkalla teimme pikapysähdyksen Oulaisten nesteelle Hennaa moikkaamaan ja sitten näyttelyalueelle odottelemaan kehän alkua.. Kääpiöpinsereillä oli tuomarina Leni Finne.

Kääpiöpinsereitä oli ilmoitettu paikalle vain 15, joista meiltä oli jo kaksi. Nipsu pennuissa ja Bisse nuorissa nartuissa. Nipsu ainoana pentuna aloitti kääpiöpinserit. Minua jännitti kyllä enemmän kun Nipsua. Pikkuinen yllätti minut todella olevan paljon nätimmin pöydällä, mitä se on ennen ollut. Toki parantamisen varaa on ja paljon, mutta positiivista oli tämän kertainen käyttäytyminen. Tuloksena hyvän arvostelun kanssa KP ja ROP-pentu. Tuntui hienolta, vaikka pentuja ei ollutkaan kuin meidän Nipsu, mutta tiukalta tuomarilta kunniapalkinto ja vielä, kun Nipsu on oma kasvatti. <3

Bissen vuoroa ei pitkään tarvinnutkaan odotella, kun kääkkiä oli niin vähän. Linja oli ollut hyvin sinivoittoinen, uroksissa vain yksi ERI ja yksi EH, muuten kaikille Hoot. Kehään mentiinkin sillä odotuksella, että meidän Hoon linja jatkuu edelleen. Nuoria narttuja oli 3 ja Bisse arvosteltiin viimeisenä. Ensimmäinen nuori sai hylsyn ja toinen Tyydyttävän.. Ei kauheasti enää jännittänyt, Hoota parempaa emme mekään saisi... Mutta, yllätyinkin positiivisesti, Bisse sai EH:n ja näin ollen luokkansa ykkönen. Ei voinut muuta kuin olla tyytyväinen. Kaiken kaikkiaan tuomari jakoi vain kolme ERIä ja kaksi EHta. Tyytyväisenä saimme lähteä kotiin, kerrankin. :) Vielä pikaisesti poikkesimme Hennalla kahvilla ja suunta kohti kotia. Tuuria jännityksellä odottaessa, siellä Nipsutin ekaa kertaa junnuissa.

Ponirintamalla tapahtuu myös... :) Bella lähtee kesän mittaan vierailemaan ori Lyktans Primuksen luona Alavieskassa. Jos meillä olisi ensi kesänä pienen pieni ponivauvakin ilostuttamassa tätä arkea. :)

Bellis on ihan mukavasti kehittynyt ja jännityksellä odotammekin kesän näyttelyitä ja syksyllä mahdollisesti mennään näyttäytymään Hippokselle. Sitä odotellessa... Hyvää kesää kaikille!