Eilinen olikin hyvin hevospitoinen päivä. Puolen päivän aikaan starttasin kotoa kohti tallia. Iskä vielä matkalta kuskiksi mukaan. Bella siellä jo odottikin malttamattomana, koska oli joutunut olemaan koko aamun tallissa. Nopea harjaus ja tarkistus, kuinka edellis illan pesu oli vaikuttanut karvanlähtöön. Ja huomattavastihan tuo oli karvaansa ohentanut. :)

Bella meni autoon nätisti ja matkusti hyvin. Perilä Kauhavalla poni sai seisoa kopissa vielä hetken, kun kävin ilmoittamassa meidät. Seurasin myös hetken meneillään olevaa kehää, jotta näin miten homma toimi. Poni pois kopista ja uusi harjaus ja ei kun odottelemaan omaa vuoroa(johon oli kyllä aikaa vielä aika kauan...).

Kehässä Bella meni hienosti. Seisoi suhteellisen hyvin paikallaan ja juoksi todella kuuliaisesti. Meidän parina oli kolme vuotias shetlanninponi ruuna. Tuomarin pitkään mietittyään, päätti hän antaa punaisen ruusukkeen ruunalle ja sinisen Bellalle. Kehui Bellaa hienoksi tammaksi, mutta karva ei kuulemma ollut tänään oikein hyvä... :/ (niinkuin sillä toisella ei olisi ollut talvikarvaa...)

Loppujen lopuksi Bella oli kakkospalkittujen(sinisten) paras. :) BIS-kehään ei kuitenkaan päästy, vaan BIS-kehään tuomari nosti kakkosista LV-orin ja arabi tamman. Päivä oli todella mukava ja poltin jopa itseäni hieman, kun aurinko jaksoi niin nätisti paistaa. :)

Seuraavaksi Bellan kanssa mennäänkin sitten sinne Ylivieskaan rotuponinäyttelyyn ja Hippoksen kehään..