Kuinkas ollakaan, heppakuumeilu jatkui ja jatkui ja siihen ei ole kuin yksi lääke, Hevonen. :) Kolmisen viikkoa sitten meille tuli ylläpitoon 10-vuotias lämppäri tamma Marble Arch, jota tuttavallisemmin Martaksi kutsutaan. Martta on oikein mukavaluonteinen tamma, jota vasta varsin vähän ollaan päästy kokeilemaan ratsastuksen saralla.

Ponit on taas ilmoitettu rotuponinäyttelyyn. Tällä kertaa Ylivieskaan 29. päivä. Mukava taas lähteä reissuun palleroiden kanssa. :) Ja Bellis on ilmoitettu vielä tälle syksyä Hippoksen kehään. Sekös vasta jännittää.

Syyskuun ekana viikonloppuna on vuorossa Limingan koiranäyttely. Mukaan ilmoitin sekä Nipsun, Minnin että Bissen. Minni ja Bisse menee molemmat jo avoimeen luokkaan, joten joutuu Villekin pyörähtämään vähän kehässä.. ;)

Tänään lähti rakas Leevi-kissa paremmille metsästysmaille. :´( Leevillä oli jo viikonloppuna ollut toinen etujalka poikki. Kipeältä se ei vaikuttanut (ihme kyllä) ja vanhempani olivat sen päästäneet sunnuntai-iltana vielä käymään pihalla. Maanantaina oli tarkoitus soittaa eläinlääkärille jos jalan pystyisi vielä lastoittamaan. Leevi oli vasta tänään aamulla tullut takaisin kotiin ja jalka oli jo mennyt iholtaan rikki (oli siis polven kohdalta poikki ja käveli jalalla, jalka polvesta taakse taipuneena) joten kissalle, joka on tottunut vaeltelemaan koko 7-vuoden ikänsä, oli parempi lähteä paremmille metsästysmaille. Lepää rauhassa rakas Leevi!