Onpas aika mennyt taas kuin siivillä eikä ole tullut kirjoitettua tännekään. Viihdyin töissä ruhtinaalliset neljä viikkoa ja nyt taas kesälomalla.. :) Loma alkoi ja päättyy rotuponinäyttelyllä Bellan kanssa.

Viime sunnuntaina suuntasimme Bellan kanssa kohti Laukaata ja poninäyttelyä. Päivä oli mukavan lämmin ja matkatkin sujuivat hyvin. Bella esiintyi viiden muun tamman kanssa 3-vuotiaitten tammojen luokassa. Bella esiintyi jälleen hyvin ja malttoi jopa seisoa paikallaan kun tuomari arvosteli. Bella oli luokkansa neljäs ja sai II-palkinnon. Tuomaritäti ei ilmeisesti oikein tykännyt Bellan suuresta vatsanympäryksestä... ;) Ei siinä, onhan tamma toki hieman pyöreässä kunnossa. Arvostelu oli hieman turhan vähäsanainen... :/ Bellan luokan voitti Okana. Onnittelut Lohtajan suunnalle luokkavoitosta!

Paljon muutakin on kerinnyt toki näiden viikkojen aikana tapahtua. Kokkolassa käytiin Minnin ja Bissen kanssa pyörähtämässä koiranäyttelyssä. Minni ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa tuloksella H. Samoin Bisse junnuluokassa sai H:n. Molempien arvosteluun olin kuitenkin tyytyväinen. Tästä ei voi kuin parantaa.. :) Minulle näyttelyt ovat yksi harrastus muiden joukossa, enkä vähästä masennu. Näyttelyissä käydään jatkossakin, oli tulos mikä hyvänsä.

Minni vieraili muutamaan otteeseen seinäjoella upean kääpiöpinseriuroksen, Kawan, luona heinäkuun alkupuolella ja toivotaan pienenpieniä kääpiöpinserin lapsia syntyväksi syyskuun alkupuolella.. Toiveissa olisi, että molempiä värejä syntyisi... Syksyllä luvassa siis vilinää ja vilskettä.. ;)

Bisse täyttää ensi sunnuntaina vuoden! Samanä päivänä suuntaamme taas Bellan kanssa poninäyttelyyn. Tällä kertaa suuntana on Ylivieska. Bella osallistuu taas rotuponinäyttelyn luokkaan 3-vuotiassa tammoissa ja esitän sen samalla myös Hippokselle tamma-ja varsanäyttelyn muodossa. Pitkä päivä jälleen luvassa.

Loppuun vielä kuva nuoresta parista :) vasemalla A´Dreams Black Lover "Kawa" ja oikealla Crazy Cowboy's Unique "Minni"

 

1248182848_img-d41d8cd98f00b204e9800998e