.. ja hellettä. Huh, kun on ollut kuumaa, mutta aivan mahtavat lomakelit, ei voi valittaa.

Ponejakin rupesi käymään sääliksi, kun tuskaisina olivat helteessä. Teinkin niille väliaikaisen pihaton tallista ja sen jälkeen ei poneja näkynyt kuin iltasella ulkona. Päivät viihdyttiin hyvin tallissa varjossa ja ötököiltä suojassa.

Helteiden aikaan saatiin heinätkin ensi talvelle tehtyä ja kuskattua latoon. Pari traktorikuormaa tuotiin kotiin heinähuoneeseen ja loput jäi Villen mummolaan säilytykseen. Liljan heinähuoneessa olikin melkein kymmenen vuoden tauko, että siellä on heinää säilötty. :)

Villen lomakin alkoi viikko sitten ja ensi töikseen aloitettiin navetan maalausurakka. Ja urakkaa siinä olikin.. ;) Vielä on siellä täällä vähän paikkailtavaa, mutta on se nyt sentään HIENO! vaikka vanha onkin. Kuvia en vielä ole kerinnyt näpsimään, mutta eiköhän niitä ainakin ponien omille kotisivuille laiteta. Sivut löytyvätkin osoitteesta www. aatujapomppu.suntuubi.com Ennen sivut olivat lähinnä koirien, mutta nyt on uudet sivut tehty koirille, niin saivat ponit "periä" vanhan ihan omakseen.

Ponien kanssa käytiin tosiaan näyttelyssä heinäkuun alussa. Päivä oli tosi lämmin ja pikkuisen jännitti Bellan puolesta, kun se ei meinaa oikein vieraassa paikassa juoda, mutta onneksi jännitys oli turhaa ja vesi maistui. Bellis oli kehässä ensin ja sai II-palkinnon ollen luokkavoittaja. :) Bella taas oli luokkansa kuudes myöskin II-palkinnolla. Mukava näyttelypäivä takana ja uusia jo odotellaan. Elokuussa siis Ylivieskaan. :D

Bisse ja Nipsu oli taas näyttelyssä Ylivieskassa viime sunnuntaina. Bisse yllätti hieman saaden ERIn ja ollen luokassaan toinen, heti hienon ADB Jaden jälkeen. Tuomari sanoi, että hieno narttu, mutta liikkeet saisi olla pidemmät. Tyytyväisiä oltiin kyllä tähänkin. :) Nipsu taas junnuili EHn arvoisesti mihin olin myöskin tyytyväinen. Hieman lisää harjoitusta, niin neiti jaksaa keskittyä paremmin.

Eilen saatiin poneillekin vihdoin ja viimein uusi, isompi tarha valmiiksi. Samalla purin pihattovirityksen pois, koska uudessa tarhassa on riittävästi varjoa. Uudessa tarhassa on vain niin paljon villiä kasvillisuutta, että vaikka tilaa olisi temmeltää, tyytyvät ponit seisoskelemaan niitetyssä osassa tarhaa. :)

btw, ne koirin uudet sivut löytyvät siis osoitteesta www.lovelyhills.weebly.com