Minni aloitti synnytyspuuhat tiistaita vasten yöllä. Muutaman tunnin nukuin pätkiä Minnin rampatessa eestaas, kunnes sitten nousin viiden maissa ylös. Avautumisvaihe oli meneillään vielä tuolloin, mutta en saanut nukuttua kun toinen oli niin levoton ja petasi milloin minnekin.

Ensimmäinen pentu syntyi puoli kymmenen aikaan, pikkuruinen ruskea uros joka painoi 181g. Minni tiesi heti miten pennun kanssa tulee toimia ja oli alusta alkaen mahtava äiti. <3 Seuraava pentu syntyi n. puolentoista tunnin kuluttua ja seuraava siitä tunnin kuluttua. Kaksi ruskeaa narttua jotka painoivat 213g ja 184g. Vatsassa tuntui vielä olevan pentu ja niinhän sieltä vielä syntyikin kahden tunnin kuluttua ruskea narttupentu, joka lähti suoraan enkeliksi. Tämän myös punnitsin ja painoa oli 210g. Minni hoiti pentujaan hyvin ja ulos tarpeilleen se saatiin vasta seuraavana päivänä.

Nyt pennut ovat kahden vuorokauden ikäisiä ja kaikki on nostaneet painoaan hyvin. Minni on edelleen hyvä äiti, mutta jättää pentunsa jo hetkeksi, kun itse tahtoo ulos. Pennut ovat todella suloisia, ihania palleroita. :)

Pyrin päivittämään pentujen kuulumisia hiukan tiheämpään, mitä nyt on tullut kirjoiteltua.