Vuosi 2010 on hurahtanut oikein vauhdilla käyntiin, eikä ole tullut yhtään blogiakaan päiviteltyä. Kaikkea uutta on kerinnyt tapahtumaankin, mutta aloitetaan vuoden alusta, tammikuun  Alavuden näyttelystä.

Tammikuun 30. päivä suunnistimme alavudelle ryhmänäyttelyyn. Matkassa mukana kaikki muut paitsi Elli. Nipsu lähti turistiksi ja Villeltä menikin näyttelyt sivu suun, koska Nipsu piti semmoista meteliä, että oksat pois... Nipsu ja Ville viettivätkin sitten päivän Alavudella lenkkeillen ja autossa istuen. Minni ja Bisse saivat molemmat H:n.. Sama tuomari on Vaasassa, joten vain Nipsu ilmoitettiin Vaasaan. :)

Uuteen kotiin pääsimme muuttamaan muutama viikko sitten ja kyllä koirat ovat nauttineet, kun on isompi koti ja piha. Pihalla vain on niin tuhansittain uusia hajuja, ettei kaikkia kerkiä edes haistella. :)

Tallin rakennusta vielä odotellaan malttamattomana. Tahtoisin niin kovasti jo Belliksekin kotiin hakea. En muista olenko aikaisemmin edes maininnut, mutta Bella neiti saa kaverikseen omaan kotitalliin vuotiaan tamma varsan Maple Leaf's Bellis. Belliksen kanssa olisi tarkoitus myöskin kiertää näyttelyissä ja mahdollisuuksien mukaan, se esitetään Hippokselle jo kesäkuun alussa Pedersöressä. :)

Mutta jäädään vielä odottelemaan tänne lumen keskelle sitä kevään tuloa. Eiköhän juhannuksena ole jo lumet sulaneet.. ;)