Kylläpäs aika on taas rientänyt.. Juurihan pennut syntyivät, nyt Nipsu-riiviö ja kumppanit ovat jo melkein 15-viikkoisia. Ensimmäisillä rokotuksilla ollaan käyty ja tällä hetkellä Nipsu on valitettavasti myös antibioottikuurilla. :( Sillä todettiin olevan virtsakiteitä, mistä johtuen myös tulehdusta. Nyt ollaan tosin jo voiton puolella ja alkaa menemään ohitse, kunhan vain saadaan kiteetkin pois.

Joulu tosiaan on jo ensi viikolla.. Töissä pikkujoulukausi ohitse ja rauhallista aikaa vietetään, kunnes jouluna väki taas lisääntyy roimasti.. Joululahjoja ei tänä vuonna ostettu kuin kummilapsille, Taaville, Jonille ja Siinalle. Ja toki meille itselle... ;) Lahja vain oli sen verran suurempi, että sitä maksetaankin sitten melkein loppuelämä.. Muuttopuuhia siis tiedossa ensi vuoden puolella, kunhan aika rientäisi helmikuun lopullekin yhtä nopeaa, kuin mitä tähän asti. Omasta talosta johtuen uusi ponikin jo etsinnässä ja toivottavasti jo löytynytkin.. ;)

Näyttelysuunnitelmiakin on jo kovasti tehty.. Ainakin Alavus tammikuussa ja Vaasa huhtikuussa.. Vaasaan pääsee jo NIpsukin pentuluokkaan. :) Saattaa olla, että Tampereellekin lähdetään, mutta sen näkee sitten hieman lähempänä.

Hyvää Joulua ja Onnea vuodelle 2010!