Ihana tätä kevättä, kun poni ajaa talvikarvaansa. Valkoisia karvoja on sitten kanssa joka paikassa, autosta kukkapurkkiin.. ;) Bella tosin alkaa näyttää taas ponilta, eikä miltään villasarvikuonolta, niinkuin keskitalvella. Jossain vaiheessa mielessä pyöri ajatus, kuinka lihavassa kunnossa Bella onkaan, mutta nyt yllättäin ponikin alkaa laihtumaan kun karva lähtee. Hyvä niin. Jos oltaisiin kesäkarvassa hyvissä ajoin ennen kesäkuun Hippoksen näyttelyä.

Tarhat alkaa olla kanssa jo hyvässä kunnossa. Isoa tarhaa haikailen päästä piakkoin käyttämään ohjasajo harjoituksiin ja juoksutukseen. Täytyy vain osata mennä tallille oikeaan aikaan, jotta tarha olisi vapaa.

Aatu vieraili meillä taas viikonlopun. Tyttötrio antoi tällä kertaa Aatun olla koko ajan rauhassa, eikä yölläkään reagoitu Aatun asennon vaihtoihin. Aatu sai kokea taas karvojen leikkuun, kun oli päässyt vähän tassukarvat villiintymään..

Ensi sunnuntaina olisi taas vuorossa Bissellä ja Minnillä näyttely Vaasassa. Bissen kanssa käytiin tänään harjoittelemassa salmensillalla hieman esittämistä. Meni muuten ihan hyvin, mutta tuuli vähän pelotti kun kuului kaiken maailman ääniä ja sekä Beellä oli hieman kylmä. Mutta luotan siihen, että sunnuntaina se esiintyy paremmin kuin Tampereella.. :)