Hupsista kuinka aika on vierähtänyt.. Hetkeen ei ole tullutkaan sitten kirjoiteltua, mutta jos nyt taas uuden vuoden kunniaksi ottaisi asiakseen päivitellä tätä hieman useammin.

Elokuussa jo mainitsinkin tulevista näyttelyistä. Ne tulivat ja menivät.. :) Elokuun lopulla olimme ponien kanssa Ylivieskassa rotuponinäyttelyssä. Bellis vuotiaissa tammoissa luokkavoittaja I-palkinnolla ja Bella kovatasoisen luokkansa kuudes II-palkinnolla. Syyskuun alussa olimme kolmen kääpiöpinserin voimin Limingalla ryhmänäyttelyssä. Sieltä tuli kaikille ERI ja Bisse lisäksi AVO1, PN4 :) Bellis käväisi vielä hippoksen näyttelyssä tuloksella 8-8-7-7-7=37p II-palk. Mielestäni meni pisteet hieman alakanttiin, mutta tämä oli tuomarien näkemys ponista.

Bisse haettiin kotiin reilu viikko sitten sen oltua mammalomalla Isojoella. :) Marraskuun puolen välin jälkeen Bisse synnytti 4 potraa pentua. 1 b&t uros, 2 b&t narttua ja yhden ruskean uroksen. :) Pentujen isä on Denwest Ed the Big Flop

Minni astutettiin kanssa marraskuun alkupuolella samaisella uroksella ja pentujen odotellaan syntyvän ihan milloin tahansa... Tuleva mamma viettää aikaansa pentulaatikossa välillä petaillen, välillä nukkuen. Liekö jotain tuntemuksia jo olevan lähenevästä synnytyksestä. Vielä kuitenkin odotellaan rauhallisesti. :)

Hepparintamalla kuumeillaan jälleen... katsotaan miten meidän käy.