Pari vuotta oltu taasen "pimennossa". Jos nyt olisi aika aloittaa taas uutisten päivittäminen tänne blogiin. Koirien kotisivuille tulee aika-ajoin lisäiltyä uutisia, mutta arkisemmat asiat ja hevoset jääneet ihan unholaan.

Tässä parin vuoden aikana lauma on kasvanut melkoisesti. Minni teki toisen pentueen vuoden 2011 alussa ja tästä pentueesta palautui vuoden reissun jälkeen meille Tico, joka edelleen lauman jatkona häärää. Ihana pikkumies. :) Ticoa ennen tuli kuitenkin taloon myös isompi koira, pinseri uros Vili, joka juuri täytettyään 2-vuotta sai Suomen muotovalion arvon. Näyttelyissä siis edelleen kierretään innokkaasti.

2011 keväällä haimme Leenan kanssa ruotsista ponit, joten meille muutti musta shettistamma Vanilla Bellan ja Belliksen kaveriksi. Vanilla astutettiin tuona kesänä ja 2012 syntynyt tammavarsa jäi kotiin kasvamaan. Syksyllä 2012 muutti vielä ison hevosen virkaa toimittamaan suomenhevostamma Meleko Noppee, josta toivotaan kasvavan iso ja hyvä ravuri.. ;) Bellis muutti tuolloin myös takaisin kasvattajalleen Päiville.

Ponien kanssa käydään myös näyttelyissä edelleen. Parhaita saavutuksia on ollut Vanillan BIS II sijoitus Ylivieskassa 2011 ja tyttärensä Siirin BIS III sija Ruukissa keväällä 2013. Siiri on näytetty rotuponinäyttelyissä nyt kolme kertaa saaden jokaisella kerralla I-palkinnon ollen luokkavoittaja. :) Hippoksen kehä luvassa mahdollisesti syksyllä.

Tiivistetysti siis... Meillä asustaa tällä hetkellä koirat Minni, Elli, Bisse, Nipsu, Tico ja Vili, hepat Bella, Vanilla, Siiri ja Noppa sekä kanit Jaska ja Ruusu. :) Toivottavasti palaillaan nopeammin uudelleen "areenalle".