Kesäloma alkoi vihdoin. Lomaa luvassa heti neljä viikkoa putkeen. :) Tekemistä kyllä riittää, suurinpana urakkana lienee navetan maalaus. Saa tuo persikan/vaaleanpunaisen/oranssin/mikälie sekotuksen värinen navetta punamullan niskaansa. Kuvia kyseisestä rakennuksesta ei ole kehdannut julkisuuteen levittää, on se sen verta hirveän värinen... Navetan kiviosa tosin tulee luultavasti valkoiseksi ja heinähuoneen puoli sitten punamullan väriseksi.. Urakkaa siinä riittääkin.

Bella haettiin eilen kotiin astutusreissulta. Nyt vain odotellaan tiineystarkastusta, jotta nähdään tuliko neiti tiineeksi vai joutuuko matkustaa uudelleen alavieskaan. Bellan reissun aikana meillä oli Bellikselle pitämässä seuraa vuotias tammavarsa Ponikujan Fiia. Kiitos Marjalle Fiian lainasta! Samanikäiset kaverukset tulivat hyvin juttuun keskenään, mutta kyllä Bellis vain Bellan tunnisti ja samantein tarhassa ruettiin toisia rapsuttamaan.. <3

Tulevana lauantaina olis vuorossa Pedersören rotuponinäyttely, jonne ilmoitin molemmat ponit. Bellan luokka onkin näyttelyn suurin 9 ponilla. Belliksen luokassa vain kaksi vuotiasta tammaa, joista siis meidän piskuinen on toinen. Hiukan jännittää... :) siitä lisää sitten jossain vaiheessa, viimeistään kun Ylivieskan koiranäyttelyt ovat ohitse Nipsun ja Bissen osalta.

Minulle on iskenyt jälleen valtava heppakuume, lähinnä voisi sanoa että ratsastuskuume. Tahtoisin niin kovasti pitkästä aikaa hepan selkään... Aluksi nyt etsiskellään, jos joku olisi vailla tallipaikkaa, mutta jos talliin ei tule täytetty, täytyyy harkita ylläpitohevosta itselle. Omaan ei ole varaa, mutta tallissa olisi tilaa ja ruokaa riittää useammallekin hepalle. Katsotaan miten meidän käy... Mutta ehdottomasti joku kaunis päivä meidän tallissa seisoo vielä suomenpienhevostamma ja mahdollisimman pieni sellainen. :)

Mutta jottei haaveilut ylly liikaa, täytyy palata todellisuuteen ja lähteä siivoamaan talli. Siistimään tarhan langan alusia ja lisäämään poneille vedet.. Illemmalla vielä koirien lenkitykset, joten eiköhän siinä riitä sitä todellisuutta jotta hevoshaaveilut unohtuisi.. Tarpeeksi tekemistä on jo nyt... (mutta eihän mulla ole muuta kuin aikaa..)