Aatu tuli meille hoitoon sunnuntaina. Voi sitä riemua, kun Aatu sisälle pääsi. Akkalauma hyppi ja pomppi keittiössä portin takana kun Aatu tuli sisälle. Siihen se into sitten jäikin ja Aatu on saanut olla rauhassa. Ensimmäinen yö oli vain "kauhea"... Aatu kun vaihtoi asentoa eteisessä, lähti sängystä kolme koiraa tarkastamaan tilanteen. Ja tottakai siihen heräsi joka kerta, kun nukkuu vielä sängyn "väärällä" laidalla. :/

Tänään Aatu jopa innostui vähän leikkimään tyttöjen kanssa... Meinasi telkkarista mennä lemppariohjelma sivu suun, kun hymyillen seurasin koiruleiden menoa.. :) Ja kamera tietenkin eri huoneessa.

Pitää yrittää ottaa Aatustakin uusia kuvia ennenkuin se palaa taas kotiin perjantaina. Tuossa muutaman kilometrin päässähän se asuu, mutta ei sinne meinaa ikään muistaa ottaa kameraa mukaan.

Bissen kanssa käytiin tänään siskoni luona kylässä. Reippaasti juoksi ovelle kun kutsuin, mutta kun avasin oven että mennään sisälle tuli Sarin koirat vastaan ja Bisse juoksi kovaa takaisin auton vierelle. Vanhempi koirista, Tessa, tuli kans ulos ja Bisse uskaltautui hieman haistelemaankin. Sisällä pelotti sitten niin kauheasti ettei olisi voinut uskoakaan. Saria meni karkuun koko ajan, mutta Siinan muisti paremmin.  Mutta hetken päästä meni jo vapaaehtoisesti Sarinkin syliin.

Tessa antoi Bissen käydä haistelemassa itseään, mutta Iines meni karkuun senkin edestä.. :( Iines onkin aina ollut nynny-Iines.. :) Biibe oli kuin kotonaan siihen saakka, että siskon mies ja kaksi vanhinta poikaa tuli kotiin jääkiekko harjoituksista. Taas sama pelko yllätti. Suostui se sitten hakemaan luun Mikon ja Ronin välistä, mutta hetkeäkään kauempaa ei lähellä ollut. Lähtiessämme Roni sai silittää Bisseä kun se oli mun sylissä.

Matkalla kotiin haettiin Aatu meiltä kotoa häkistä ja vietiin postit sisälle. Aatu on joka päivä ollut kotona häkissä muutaman tunnin, kun meinaa pojalla olla hieman kuuma täällä sisällä, kun on tottunut olemaan paljon pihalla.

Bellakin sai tänään taas kärryt peräänsä. Hienosti meni, vaikka taas jouduin itse vain taluttamaan, kun en apuria saanut. Kyllä me kohta lähdetään lenkille ilman taluttajaa ja minä istumassa kärryillä, sen verta hyvin se menee. :)