Bisse vietti eilen 1-vuotis synttäreitään. Iso tyttö siitäkin on jo tullut ja vankistuu ihan silmissä.. =) Pitäisi saada otettua siitä yksivuotis kuva, mutta se siirtyy vielä ainakin huomiseen, kun tänään taas loman jälkeen joutuu menemään töihin eikä tällä hetkellä ole apukuvaajaa kun isäntäkin palasi lomaltaa töihin.

Eilen oltiin Bellan kanssa taas maailmalla, Ylivieskan rotuponinäyttelyssä. Kolmevuotiaita tammoja oli tällä kertaa mukana yhteensä kahdeksan. Bella tuli luokassaan toiseksi saaden I-palkinnon. Tuomari kehui Bellaa kovasti ja sanoi, että olisi sen laittanut muuten ykköseksi, mutta kun sillä oli lievä yläpurenta... :( Tyytyväinen olin kuitenkin. =)

Ylivieskassa oli tänä vuonna mahdollisuus esittää myös nuoret ponit Hippokselle ja tottakai mahdollisuus käytettiin hyväksi. Bella sai jälleen kerran Hippokselta I-palkinnon saaden mm. tyypistä 9 pistettä.. Kyllä mamma on ylpeä!!

Kotimatkalla tehtiin pikavisiitti Kärkkäisellä ja ostettiin meidän uuteen hienoon farmariin koirille iso häkki auton takaosaan.. Mikään oikea autohäkki se ei ole, mutta toivon mukaan ajaa saman asian kunhan vain saadaan kiinnitykset kuntoon.