Kirjoitellaan taas kuulumisia pitkästä aikaa. Bellan näyttelykalenteriin tuli pieni muutos. Kesäkuun Hippoksen näyttely jätetään väliin ja poni näytetään Hippokselle heinäkuussa Ylivieskan rotuponinäytten yhteydessä. Mukava kun saa "kaksi kärpästä yhdellä iskulla" ja kaiken lisäksi esittää poni kesäkarvassa! =)Kesäkuu kolkuttelee jo ovella, ja ponilla vielä aikamoinen talvikarva... Tai lavat ja kaula on jo ihan täysin nätissä karvassa, mutta siitä taaksepäin... voi apua. Ei auta kun harjata ja harjata, edelleen.

Bellan kanssa tämän kesän näyttelykausi avataan sunnuntaina kauhavalla epävirallisen match shown voimin. Esittämistä ei olla treenattu sitten yhtään, mutta kai tuo konkari sen osaa. :) Toivotaan vain että siellä olisi muitakin samanlaisen karvan omaavia, Bellan kaikki tallikaverit kun ovat jo niin hienossa kesäkarvassa.

Koirien kanssa seuraavana koitoksena on Tuurin näyttely kesäkuussa. Minni menee viimeistä kertaa NUOriin ja Bisse ensimmäiseen JUNnuluokkaansa. Elli saa lähteä turistiksi matkaan.

Enpä ole tainnut Vaasankaan tuloksia tänne kirjoitella, saati sitten, että meidän Elli täytti huhtikuun 23. päivä 1-vuotta! =) Tosiaan, Vaasassa oltiin 26.4. Bisse pentuluokassa kolmas ja Minni nuorten luokassa tuloksella NUO EH, NUK3. Olin enemmän kuin tyytyväinen!

Seuraavat koitokset koirilla ovat siis ainakin Tuuri 6.6, Kokkola 5.7 ja Kauhajoki 8.8. Mahdollisesti muitakin. Mätsäreitä ainakin luvassa 31.5 Kauhava ja 14.6 Alajärvi.

Bella taasen käy luultavasti vain Ylivieskassa, haaveena olisi jälleen tuo Mustiala, mutta siitä päätän myöhemmin. Kuortaneella varmaan pyörähdetään elokuussa mätsärissä, jos aikataulut sallii. Vilkas eläinkesä jälleen tulossa!

1242908741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä Bella vielä hienoisessa talvikarvassaan toukokuu 2009.